Tapanilan Erä ja LeBa-96 huomioitiin Sinettiseuragaalassa

Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valo palkitsi lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnan vuoden 2014 parhaita lauantaina Sinettiseuraseminaarin iltagaalassa Helsingissä. Palkittujen joukossa olivat myös Tapanilan Erä Helsingistä ja kontiolahtelainen LeBa-96.

Gaalaillan aikana Tapanilan Erän salibandyjaosto vastaanotti Kasvata urheilijaksi Sinettiseurassa –stipendin Alko Oy:n lahjoittaman leiriviikonloppupaketin (arvo 3 500 euroa). Stipendi myönnetään seuralle, joka edistää esimerkillisesti nuorten urheilijoiden kokonaisvaltaista elämänhallintaa.

Erän urheilujohtaja Joonas Naava (kuvassa vas.) kertoo, että salibandyjaosto on jo useamman vuoden rakentanut kunnianhimoisesti pelaajapolkua, jossa mukana on terveelliset arvot ja jota kautta vaikutetaan lasten ja nuorten elämään. Naavan mielestä päihteettömyys tulisi olla nuorisourheilussa, lasten parissa, itseisarvo.

Kontiolahtelainen salibandyseura Lehmo Balls-96 oli ehdolla Vuoden Sinettiseuraksi Jyväskylän Kenttäurheilijoiden (yleisurheilu) ja Salon Viestin (lentopallo) kanssa. Ykkössija meni JKU:lle, mutta LeBa huomioitiin 4 000 euron palkinnolla.

Kuvateksti: Joonas Naava ja Jari Oksanen ottivat vastaan Tapanilan Erän salibandyjaostolle myönnetyn stipendin Valon järjestämässä Sinettiseuragaalassa. 

Teksti ja kuva: Valo ry.

Jaa artikkeli