Spt-salibandykausi starttaa viikonloppuna

Sähköpyörätuolisalibandyn (spt-salibandy) sarjakausi käynnistyy viikonloppuna Helsingissä. Ensimmäinen turnaus pelataan 22-23.11. Latokartanon liikuntahallilla. Molempina päivinä ottelut alkavat klo 10.00.Spt-salibandyssa pelataan sekä SM-sarjaa että Finlandia-sarjaa.

Turku mukaan myös SM-sarjaan
SM-sarjassa on alkavalla kaudella mukana neljä joukkuetta. Uutena joukkueena mukaan tuli TPS Turusta. Muut joukkueet ovat mestaruutta puolustava SB Vaasa (kuvassa), Helsinki Outsiders ja Merikoski SBT Oulusta.

Finlandia-sarjassa uusia joukkueita
Finlandia-sarja on kasvanut edellisvuoden viidestä joukkueesta seitsemään joukkueeseen. Aivan uutena tulokkaan spt-salibandyn sarjatoimintaan tuli Koovee Tampereelta. Toinen uusi joukkue on Helsinki Outsidersin Retro. Muut mukana olevat joukkueet ovat M-Team EG, Helsinki Outsiders Juniors, Merikoski SBT Sininen ja Merikoski SBT Valkoinen Oulusta sekä TPS Turusta. Finlandia-sarjassa mestaruutta puolustaa Helsinki Outsiders Juniors.

Alkavalla kaudella neljä turnausta
Molemmissa sarjoissa pelataan neljä turnausta. SM-sarjan joukkueiden vähyyden vuoksi, joukkueet ovat yhden turnauksen pois, TPS:ää lukuun ottamatta. Helsingin turnaukseen ei tule SB Vaasa mukaan. Finlandia-sarjassa joukkueet ovat kaikissa turnauksissa mukana.

Muut turnaukset:

17.-18.1.2015 Lietohalli, Lieto (SM-sarjajoukkueista Oulu pois)
14.-15.3.2015 Linnanmaan liikuntahalli, Oulu (SM-sarjan joukkueesta Helsinki Outsiders pois)
11.-12.4.2015 Variskan koulu, Vaasa

Jaa artikkeli