Seurakehittyminen 360 yhteistyötahot Zemppi Sport ja Eerikkilän Urheiluopisto

Seurakehittyminen 360 projekti käynnistyy kick-off -tilaisuudella Tampereella 01.10.2016.

Projektin keskeisinä asiantuntijatahoina sekä kick off -tilaisuuden ja työpajojen vetäjinä toimivat Zemppi Sport kehittämispalvelut sekä Eerikkilän Urheiluopisto.

Zemppi Sport kehittämispalvelut on Zemppi Areena Oy:n seuratoiminnan, urheilujohtamisen, urheilumarkkinoinnin ja urheilumyynnin kehittämisen asiantuntijoiden ykkösketju. Zemppi Sportin asiantuntijat auttavat urheilun parissa toimivia organisaatioita kehittämään toimintaansa vastaamaan tämän ajan vaatimuksia.

 Zemppi Sportin asiantuntijat projektissa:

  • Vesa Karjalainen tukee urheiluorganisaatioita ja seuroja muutostyössä ja auttaa löytämään keinot menestyä alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Asiantuntijana hän sparraa seuroja tulevaisuuden rakentamiseen liittyvissä asioissa ja auttaa etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja seura- ja liiketoimintaan. Karjalainen ohjaa ja suunnittelee käytännönläheisiä työpajoja erilaisten teemojen ympärille.

  • Arto Kuuluvainen on urheiluliiketoiminnan ja -markkinoinnin moniosaaja ja asiantuntija. Erityisosaamisalueina tiedolla johtaminen, tutkimusperusteinen urheilumarkkinointi, brändin rakentaminen, viestinnän kehittäminen sekä korkeakouluyhteistyö.

  • Jukka-Pekka Vuorinen on kokenut urheilujohtamisen ja kehittämisen asiantuntija. Hän on toiminut mm. Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana ja SM-liigan toimitusjohtajana. Vuorisella on erittäin pitkä kokemus kansainvälisistä ja kansallisista kehittämistehtävistä urheilun parissa. Hän on työskennellyt Torinon talviolympialaisten jääkiekon lajijohtajana 2003-2006 sekä vuoden 2003 jääkiekon MM-kotikisojen pääsihteerinä. Lisäksi hän on mm. neuvotellut yhden Suomen urheiluhistorian arvokkaimmista TV-sopimuksista.

Eerikkilän Urheiluopisto ja Salibandyliitto tekevät laaja-alaista yhteistyötä salibandyn valmennus-, tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Eerikkilän valmennuskeskuksen johtaja Kyösti Lampinen on vahvasti mukana projektissa sekä valmennuksen johtamisen, että toiminnan johtamisen & Hyvän hallintotavan työpajoissa.

Lue myös aikaisemmin julkaistut uutiset

Jaa artikkeli