Seurakehittyminen 360 -projekti polkaistiin käyntiin Tampereella

Projektin avaustilaisuus keräsi yli 30 osallistujaa seuraedustajista ja liiton henkilöstöstä ympäri Suomen. Läpileikkaus erilaisista seuroista oli varsin kattava, sillä paikalla oli edustajia Vaasasta Joensuuhun ja Helsingistä Rovaniemelle.

Salibandyliitto on käynnistänyt Seurakehittyminen 360-projektin, jonka tarkoituksena on luoda jäsenseurojen käyttöön sähköinen työkalu ja laatujärjestelmä. Projekti toteutetaan yhteistyössä Zemppi Sportin ja Eerikkilän Urheiluopiston kanssa. Projektin ensimmäisessä vaiheessa järjestetään yhteensä kolme työpajaa. Näiden lopputuloksena saadaan aikaan seurojen laatukriteeristö, jota lähdetään viemään käytäntöön projektin toisessa vaiheessa.

Eri työpajoihin kutsutut seurojen ja liiton edustajat olivat lauantaina ensimmäistä kertaa koolla Tampereella järjestetyssä kick off- tilaisuudessa. Päivän aikana osallistujat pääsivät ideoimaan unelmien salibandyseuraa ja sitä, mitä kaikkea unelmaseuran menestyminen vaatisi. -Päivä vastasi odotuksia ja on erittäin hieno nähdä, että laji-ihmiset haluavat jakaa kokemuksiaan avoimesti ja kaikilla on päämääränä salibandyn kehittyminen. Päivä oli hyvä startti projektille ja osallistujat ovat erittäin sitoutuneita projektiin, kertoo Salibandyliiton kehityspäällikkö ja Seura360 projektipäällikkö Mika Saastamoinen. Myös Zemppi Sportin Vesa Karjalainen korosti tyytyväisyyttään osallistujien intohimoon kehittymistyötä kohtaan. -Asenne ratkaisee ja tällä porukalla on hyvä tahtotila viedä lajia eteenpäin, hän iloitsi.

Kokoustila oli aamusta asti täynnä raikkaita ideoita, innostusta ja kokemusten jakoa. Päivän tarkoitus oli myös antaa projektiin osallistujille innostavat lähtökohdat omiin työpajoihinsa ja seuratyöhön. Nopean palautteen perusteella näin kävi, sillä seurarajoja ylittävää kommunikaatiota toivottiin entistä enemmän.

Saastamoinen oli myös tyytyväinen Zemppi Sportin mukana oloon jo kick off vaiheessa
-Arto (Kuuluvainen) ja Vesa toivat raikkaan näkökulman ja pystyivät aktivoimaan osallistujat mukaan ryhmätöihin uudella innolla. Tästä on hyvä jatkaa!

Projekti jatkuu jo kahden viikon päästä ensimmäisen työpajan merkeissä, jolloin paneudutaan myyntiin, markkinointiin ja viestintään.

Työpajat:
1: Myynti, markkinointi ja viestintä / 14.-15.10.2016 Gustavelund, Tuusula
2: Urheilun johtaminen / 14.-15.11.2016 Eerikkilän Urheiluopisto, Tammela
3: Toiminnan johtaminen ja hyvä hallinto / 14.-15.12. Sokos Hotel Vantaa

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Mika Saastamoinen
0400 529 008
mika.saastamoinen(at)floorball.fi

Jaa artikkeli