Seniorisarjoihin voi ilmoittautua 12. syyskuuta saakka

Seniorisarjoihin (N30-N40 ja M35-M60) ilmoittautuminen on käynnissä ja jatkuu 12. syyskuuta saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Ilmoittautumiseen tarvitaan seurakäyttäjätunnus sekä salasana. Edellisen kauden tunnukset ja salasanat ovat päteviä tälläkin kaudella. Tarkemmat tiedot sivun lopussa olevassa kilpailukutsussa.

Sarjat alkavat marraskuun alkupuolella.

Jos ilmoittautuja on uusi tai aiemmin pelanneelta tarvittavat dokumentit ovat kadonneet, niitä voi kysellä senioreiden sarjavastaavalta.

Toisin kuin muissa Salibandyliiton sarjoissa, seniorisarjoihin ilmoittautuvan joukkueen ei tarvitse olla Salibandyliiton jäsenseura tai rekisteröity yhdistys. Pelaajilla tulee olla voimassaoleva aikuisten kilpa- tai harrastelisenssi. Jos pelaaja pelaa myös Salibandyliiton varsinaisissa aikuisten sarjoissa (kilpasarjoissa), pelaajalla pitää olla aikuisten kilpalisenssi.

Lisenssi tulee tällöin olla lunastettuna siihen seuraan ja edustusoikeus ao joukkueessa, jossa pelaa varsinaisia sarjoja.
Seniorisarjoissa pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa kutakin ikäluokkaa kohden pelikauden aikana (pelikauden aikana pelaaja ei saa vaihtaa joukkuetta ikäluokan sisällä).

Kaudella 2014 15 miesten salibandyliigan, miesten divarin tai naisten salibandyliigan pelaajat (pelaajat, jotka pelaavat tai ovat pelanneet kaudella 2014 15 liiton pääsarjoissa) eivät saa pelata seniorisarjoissa.

Sarjassa N 30 saavat pelata vuonna 1985 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjoissa N 35 ja M 35 saavat pelata vuonna 1980 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjoissa N 40 ja M 40 saavat pelata vuonna 1975 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjassa M 45 saavat pelata vuonna 1970 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjassa M 50 saavat pelata vuonna 1965 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjassa M 55 saavat pelata vuonna 1960 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjassa M 60 saavat pelata vuonna 1955 tai aikaisemmin syntyneet
Sarjassa M 55 saa joukkue käyttää maalivahtia, joka on syntynyt 1965 tai aikaisemmin.
Sarjassa M 60 saa joukkue käyttää maalivahtia, joka on syntynyt 1960 tai aikaisemmin.

Seniorisarjojen kilpailukutsu 2014 (.pdf)

Jaa artikkeli