Salibandyn seuraparlamentti matkusti tulevaisuuteen! (...sielläkin menestystarina jatkui)

Juhlavuoden seuraparlamentti maalasi valoisan huomisen. Kehitys kehittyy – kovat tavoitteet vaativat vielä kovempaa työtä.

Salibandyn seuraparlamentti Vantaalla keräsi aurinkoisena syyslauantaina seurojen yhteiseen kehitystapahtumaan lähes 50 seuraa ja n. 80 henkilöä.
Tilaisuuden avauksen suoritti salibandyliiton uusi toiminnanjohtaja Kari Lampinen. Katsauksen lajin 30 vuotiseen historiaan toimitti liikkuvan kuvan muodossa yhteiskuntasuhdejohtaja Jari Kinnunen. Yhteisenä huomiona lajin räjähdysmäinen kehitys ja kasvu varsin nopeassa syklissä.

Salibandykausi 2015-2016 on monellakin tapaa juhlavuosi. Naisten MM-kisat Tampereella ja Superfinaalit tekevät juhlakaudesta kaikkien aikojen salibandykauden.
MM-kisojen pääsihteeri Jeannette Good kertoi, miten seurat voivat olla mukana tekemässä ja luomassa onnistuneita kisoja lipunmyynnin, vapaaehtoisten ja tunnelman luonnin suhteen.

Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi kertoi valtuuston hyväksyneen kaksi viikkoa sitten uuden, vuoteen 2028 ulottuvan strategian ja esitteli sen pääteemoja.
Keskeiset tavoitteet tiivistyvät visioon, jossa salibandy tuottaa monipuolisimmat mahdollisuudet pelata ja urheilla – ”Love the Way You Play.”

Strategiset tavoitteet vuoteen 2028:

1) Salibandy on Suomen suurin joukkuepeli
2) Suomi on maailman paras salibandymaa

Risto_tuulettaaB.jpg

Strategian painopistealueina vuosina 2015-2017:

1) Salibandyliitto on Suomen paras liikunnan palveluorganisaatio – asiakaslähtöisyys
2) Toimintakulttuurin kehittäminen
3) Lajin painoarvon kasvattaminen
4) Myönteisen laji-imagon tuottaminen viestinnän keinoin

Arvovalintojensa kautta salibandy haluaa olla rohkea, utelias, laadukas ja vuorovaikutteinen.
Yhteisenä työstönä pohdittiin ja keskusteltiin konkreettisia tarpeita ja muutoksia nykyisyydestä vision tavoitevuoteen 2028. Valon asiantuntija Juha Heikkala paneutui puheenvuorossaan alueellisiin vaikuttajaverkostoihin.
Vantaan voimisteluseuran toiminnanjohtaja Laura Nihti kertoi seurasta työnantajana.

Puheenjohtaja Ismo Haaponiemi piti seuraparlamenttia 2015 onnistuneena niin tunnelmaltaan kuin sisällöltään: 
”Päivän aikana kuultu, keskusteltu ja nähty osoitti, että salibandyväki on erittäin innostunut ja asiantunteva luomaan itse lajin oman tulevaisuuden. Salibandyn parissa toimivat ihmiset ovat hyvin kehityshaluisia, joka takaa että saavutamme jatkossakin suuria kehitysaskelia lajin parissa.”

Tilaisuuden läpiviennistä vastasivat Mervi Kilpikoski ja Juhani Henriksson.

IMG_0039B.jpg

 

Jaa artikkeli