Rocksalibandy Leppävirralla

Rocksalibandyn SM-turnaus pelataan 12.-14.1. Leppävirralla. Rokkareiden SM-mitaleista pelataan jo 15.kertaa. Ensimmäistä kertaa turnaus pelataan kaksipäiväisenä, perjantai-illasta lauantai-iltaan. – Järjestelyt ovat sujuneet hyvin ja nyt vain odotellaan kisoja alkaviksi, kertoo Jarkki Pöyhönen FBC Kempeksestä. FBC Kempes on tämän vuoden kisojen järjestelyvastuussa.

Joukkueita ympäri Suomen
Mukana on kymmenen joukkuetta ympäri Suomen. FBC Kempeksen lisäksi Itä-Suomea edustaa vielä Ilosaarirock, joka tekee paluun kymmenen vuoden tauon jälkeen mukaan kisoihin. Pohjoisin joukkue, Rio Grande, tulee Rovaniemeltä. Pohjanmaata edustaa Volume Rock Cocks Vaasasta. Tampereelta on mukana kaksi joukkuetta Dog’s Ball ja Jack The Rooster. Pääkaupunkiseudulta on mukana puolustava mestari Jepukka sekä Nosturi, Warner Music ja The Marshal of YLE.

Alkusarjat pelataan kahdessa viiden joukkueen lohkossa. Lohkojen kaksi parasta pääsevät välieriin. Pelit alkavat perjantaina klo 17:00 ja lauantaina pelit jatkuvat heti aamu yhdeksästä alkaen Lauantaina klo 18:00 pelataan finaaliottelu. Peliaika rocksalibandyturnauksessa on 2×15 minuuttia juoksevaa aikaa. Joukkueilla tulee olla molempien sukupuolien edustajia kentällä yhtäaikaa.

pelitilanne2.jpg

Mestaruuden tavoittelun lisäksi iltajamit tärkeät
Pelikentälllä taistellaan voitoista ja Suomen mestaruudesta tosissaan, mutta tärkeää on myös viettää aikaa yhdessä. Lauantai-iltana palkintojen jaon jälkeen turnauksen kruunaa jamit, jolloin rokkarit pääsevät irroittelemaan lavalle.  

Tervetuloa seuraamaan, kuinka rokkareilta sujuu salibandy.
Otteluohjelma löytyy oheisesta tiedostosta: otteluohjelma_17.pdf

Jaa artikkeli