Koovee salibandy hakee valmennuspäällikköä, toiminnanjohtajaa ja hallipäällikköä

Julkaistu 15.3.2017 14:04

Koovee salibandyn toiminta siirtyy kesän aikana kokonaan uuteen ympäristöön ja aikaan, kun uusi AutoCenterAreena valmistuu Tampereen Linnainmaalle. Halliin saadaan kaksi huippuluokan salibandykenttää, viihtyisä kahvio ja kaikki tarvittavat oheistilat. Uuteen halliin tarvitaan myös uutta henkilöstöä ja Koovee salibandy onkin nyt julkaissut ilmoituksen valmennuspäällikön, salibandyn toiminnanjohtajan ja hallipäällikön löytämiseksi kotisivuillaan.

Koovee salibandyn pitkäaikainen valmennuspäällikkö ja miesten liigajoukkueen aiempi päävalmentaja Hannu Santanen siirtyy koulutusrupeamansa jälkeen Salibandyliiton tyttöjen FBA valmentajaksi/kouluttajaksi ja U16-maajoukkueen päävalmentajaksi. Hannun tehtäviä on tämän kauden hoitanut Toni Valkeejärvi, mutta nyt Koovee salibandy hakee tähän tehtävään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen valmennuspäällikköä.

Kokonaan uusina tehtävinä Kooveessa on haussa salibandyn toiminnanjohtajan ja hallipäällikön toimet. Nämä tehtävät ovat myös lähtökohtaisesti täyspäiväisiä ja toistaiseksi voimassaolevia. Näitä tehtäviä hoitavat ihmiset tulevat kokonaan uuteen ympäristöön, sillä itse AutoCenter-areena saadaan valmiiksi touko-kesäkuun aikana ja sen jälkeen alkaa toiminnan ja hallin virittely täyteen iskuunsa syksyllä alkavaa uutta kautta kohti.

Nämä uudet tehtävät luovat edellytyksiä rakentaa seuran junioreille ja vanhemmille pelaajille hyvät puitteet lajin harrastamiseen. Valmennuksen ja ryhmien suhteen haetaan myös uudenlaista tarjontaa, mutta tästä suunnitelmat muotoutuvat uusien työntekijöiden toimesta kesän aikana. Ottelutapahtumat saadaan myös uudelle tasolle, kun esimerkiksi tälle kaudelle Tesoman hallissa toteutetut hidastukset saadaan toimimaan uudessakin hallissa.

Salibandyjaoston puheenjohtaja Marika Hillberg: "Meidän kannaltamme kyseessä on tavallaan uuden alku, kun pääsemme kokonaan omiin tiloihin, joissa tekniikka on valmennuksen ja tapahtumien osalta huippuluokkaa. Samalla haluamme löytää uusia ihmisiä, jotka lähtevät luomaan uudenlaisia juttuja tapahtumien, kumppanuuksien ja itse lajin ympärillä."

Hallin yhteyteen tulee myös muuta toimintaa muun muuassa kuntosalin ja lasten sisäliikuntakeskuksen muodossa. Halli on hyvien kulkuyhteyksien varrella Linnainmaan kauppakeskuksen vieressä.

Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Jukka Lintula: "On ollut hienoa katsoa hallin nousua ja rakentamista pitkän valmistelun jälkeen. Uskon, että olemme saaneet luotua hyvät puitteet toiminnan kehittämiselle, tällä haulla toivottavasti löydämme oikeat tyypit pyörittämään toimintaa ja viemään asioita kokonaan uudelle tasolle."

Tehtävien tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet aikatauluineen löytyvät Koovee salibandyn kotisivuilta www.kooveesalibandy.fi ja paikat on tarkoitus täyttää mahdollisimman nopeasti.

LISÄTIETOJA:

Jaakko Aho, jaakko.aho at kolumbus.fi
050 5568575