Kausi-info 2016-2017 julkaistu

Kausi-info 2016-17 on perinteinen tietopaketti uuteen pelikauteen. Info julkaistaan viime kauden tapaan www-versiona. Julkaisemme myös Seurajohdon Kausi-infon, joka täydentää kilpailutoiminnan Kausi-infoa.

Kausi-infoon tästä.

Sarjaan ilmoittautuminen kaudelle 2016-17 alkaa pääsarjojen, naisten I div. ja miesten II div. osalta 2.5., muissa sarjoissa porrastetusti viikkojen 18-19 aikana.

Kausi 2016-17 on ovella ja tällä kaudella todennäköisesti sarjoissa pelaa ensimmäistä kertaa yli 3000 joukkuetta. Joukkuemäärät ovat kasvaneet kausittain ja viimeisen viiden kauden erityisesti D-junioreiden ja sitä nuorempien ikäluokkien joukkuemääärät ovat lisääntyneet merkittävästi. Joukkuemäärien kasvu tuo haasteita sekä olosuhteiden että erotuomareiden suhteen. Olosuhteiden kehittämiseksi tarvitaan laajaa yhteistyötä niin kuntien, yrittäjien, seurojen ja Salibandyliiton kesken, jotta peli- ja harjoitusolosuhteet vastaavat entistä paremmin kysyntää. Erotuomarimäärät lisääntyivät ilahduttavasti kauden 2015-16 aikana, mutta uudet erotuomarit ovat lämpimästi tervetulleita salibandykentille.

Kauden 2015-16 loppuvaiheilla tehtiin joukkueille palautekysely eri sarjoista. Vastauksia saimme hyvin, varsinkin turnausmuotoisten sarjojen osalta palautetta erittäin hyvin. Palautekyselyt analysoidaan ja kehitämme toimintaa näiden perusteella. Kaudella 2016-17 tullaan tekemään jokaisella aluella turnausmuotoisissa sarjoissa pilottihankkeita sähköisen tulospalvelun osalta eli paperisia pöytäkirjoja ei enää käytetä, vaan kaikki ottelutapahtumat kirjataan suoraan tulospalvelujärjestelmään. Aluevastaavat tiedottavat sarjakohtaisesti näistä piloteista sekä antavat tarkat toimintaohjeet tulospalvelun suhteen.

Jaa artikkeli