Katusähly - Pietarsaari

Katusählykiertueen promoottori Vilma Pekkala kertoo katusählytapahtumien fiiliksiä ja tunnelmia. Viime viikonloppuna katusählyä pelattiin kahdella paikkakunnalla, joista promoottori oli mukana Pietarsaaressa!!

Katusählyä pelattiin viime viikonloppuna Pietarsaaressa ja Seinäjoella. Promoottori oli mukana Pietarsaaren turnauksessa, joka näytti parhaat puolensa auringonpaisteisessa kesäpäivässä ja paikkakuntalaisten kokoontumisella Jaakon päiville. Promoottorin saapuessa kaupunkiin edellisiltana kävi kuhina kaupungin keskustassa, sillä porukkaa oli kuin pipoa, markkinat olivat täydessä vauhdissa ja live musiikki soi. Nämä olivat siis ne Jaakon päivät! Turnaus järjestettiin kaupungin keskustassa ja katsojia riitti niin itse pelaajista ja heidän tukijoukoistaan kuin ohikulkioista.

Päivä oli aurinkoinen ja lämmin! Turnaukseen osallistui 29 joukkuetta viiteen eri sarjaan. Pelit pelattiin kahdella kentällä ja toimintaa riitti pelien lisäksi kavereiden kanssa hengailusta, tiukoista peleistä ja skabailuista. Tällä kertaa skabailtiin Teho Sport pujotteluradan merkeissä. Tarkoitus oli pujotella mahdollisimman nopeasti viisi Teho Sport urheilujuomaa. Kaikki osallistujat saivat pullon itselleen ja päivän nopeimmat palkittiin vielä erillisillä tuotepalkinnoilla.

Päivä Pietarsaaressa onnistui loistavasti ja tunnelma oli täynnä kesäfiilistä ja iloista urheilumieltä!

Ja sitten kuvien pariin!

IMG_8786.jpg

IMG_8787.jpg
IMG_8788.jpg
IMG_8789.jpg
IMG_8790.jpg
IMG_8791.jpg

Mukavaa viikon jatkoa! Lauantaina jatketaan pelailuja Tuurin Kyläkaupalla!

Katusählyterveisin,
Vilma Pekkala 

Jaa artikkeli