Katusähly - Lahti

Katusählykiertueen promoottori Vilma Pekkala kertoo katusählytapahtumien fiiliksiä ja tunnelmia. Viime viikonloppuna katusählyä pelattiin Lahdessa, jossa myös promoottori oli mukana!

Viime lauantaina katusählyä pelattiin Lahdessa. Pelipaikkana toimi Lahden satama ja katusählykansan lisäksi satamassa riitti niin erilaisia laivoja, herkullisia kahviloita kuin kaupunkilaisia, jotka olivat tulleet nauttimaan kesäpäivästä. Tapahtuman rakentaminen aloitettiin heti aamusta talkooporukan voimin. Aurinko paistoi ja tapahtuma valmistui vauhdilla. Tapahtuman järjestäjänä toimi PHSB:n naisten energinen edustusjoukkue.

Pelit vihellettiin käyntiin kello kymmenen. Lahden katusählyturnaukseen osallistui yhteensä 25 joukkuetta ja pelit pelattiin neljällä kentällä. Katusählypelien lisäksi toimintaa riitti mm. kavreiden kanssa hengailusta, laukaisututkasta ja pienestä skabailuista. Tällä kertaa skabailtiin Teho Sport urheilujuomista keilauksen ja nopeuskilpailuiden tyyliin. Päivän aikana lisäaktiviteettinä toimi pallojen kalastus vesistöistä haavin avulla, sillä yksi jos toinen pallo löysi tiensä sataman vesistöihin.

Sää oli lähes koko päivän aurinkoinen ja lämpöä riitti. Viimeisten finaalien aikana Suomen kesä yllätti täysin, sillä taivas repesi. Sade ja kova tuuli valtasivat sataman. Finaalit pelattiin kuitenkin loppuun sääolosuhteiden hieman rauhoittuessa. Aurinkoinen päivä päättyi kosteasti, mutta silti fiilis oli loistava!

Kesän viimeinen osaturnaus on purkissa! Toinen toistaan upeampia turnauksia ympäri Suomen, täynnä urheilun iloa ja ystäviä! Kyllä katusähly kuuluu Suomen kesään! Parin viikon päästä kesän kruunaa finaaliturnaus Helsingissä!

IMG_20160820_095745.jpg
IMG_20160820_102249.jpg
IMG_20160820_104824.jpg
IMG_20160820_133015.jpg
IMG_20160820_113702.jpg

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Palataan asiaan!

Katusählyterveisin,
Vilma Pekkala
Kiertuepromoottori 

Jaa artikkeli