Haku MAAJOUKKUETIE FBA -yhteistyöseuraksi - NYT

Suomen Salibandyliitto uudistaa pelaajakehitysjärjestelmän. Uusi kokonaisuus kantaa nimeä MAAJOUKKUETIE. MAAJOUKKUETIE toteutetaan yhteistyössä Eerikkilän valmennuskeskuksen kanssa Floorball Academy -konseptilla.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta käynnistyy keväällä 2017. Uudistuksen tavoite on selkeyttää suomalaisen salibandyn pelaajakehityksen rooleja. Näin tuetaan pelaajakehityksen tärkeintä yksikköä, seuraa ja siellä tehtävää valmennusta.

Mistä yhteistyöseuratoiminnassa on kyse ?

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta on suunnattu tavoitteellisessa kilpaurheilussa toimiville D-, C- ja B- juniori-ikäisille pelaajille, joukkueille ja seuroille. Yhteistyöseuratoimintaan voi hakeutua kaikilla toiminnassa olevilla ikäluokilla tai yksittäisillä ikäluokilla. Lisäksi parhaat yksilöt valikoituvat MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan United-joukkueiden kautta. United-joukkueet muodostetaan ikäluokkien parhaista yksilöistä, joiden seurajoukkueet eivät ole toiminnassa mukana. Tämän kokonaisuuden kautta toiminnassa ovat mukana valtakuntamme parhaat seurat ja yksilöt.

MAAJOUKKUETIE FBA -toiminnan tavoite on kehittää suomalainen pelaajien kehittämisen malli maailman parhaaksi. Avainasiana uudistetussa pelaajakehitysjärjestelmässä on maajoukkue- ja maajoukkuetievalmentajien yhteistyö seuravalmennuksen ja valmennuspäälliköiden kanssa.

Seurat valitaan MAAJOUKKUETIE FBA -toimintaan 10.3.2017 mennessä ajalle 4/2017 – 3/2019. Valinnat tekevät Floorball Academy ja Suomen Salibandyliitto valintakriteereihin perustuvan arvioinnin pohjalta.

Hakulomake ja tarkempi esittely löytyvät liitteinä alta. Hakemus tulee lähettää täytettynä perjantaina 17.2.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: miikka.lamu(at)floorball.fi 

Hakuohje yhteistyöseuraksi (.pdf)
Hakulomake (.docx)

Lisätiedot:
Valmennuspäällikkö: Miikka Lamu
puh. 0400 529 026
miikka.lamu(at)floorball.fi

Jaa artikkeli