YLE ja salibandy – upea yhteistyö jatkuu

YLE ja Salibandyliitto ovat tehneet sopimuksen otteluiden televisioinnista kaudelle 2014-2015. Uusi sopimus kattaa mittavan määrän sekä miesten että naisten Salibandyliigan otteluita.

Salibandy ja kotimainen palloilu tulevat olemaan iso osa Ylen Urheiluviikonlopun antia. Yle on vahvalla panoksella mukana myös kansainvälisissä otteluissa lokakuun Champions Cupin ja joulukuun miesten MM-turnauksen osalta.

Salibandyn ennennäkemättömän laaja näkyvyys vapaalla, valtakunnallisella kanavalla on merkittävä edistysaskel koko lajille. Salibandyliiton puheenjohtaja Mika Kaltala (kuvassa) näkee sopimuksessa pohjan isolle kehitykselle.

– Yhteistyömme Ylen kanssa ei pelkästään jatku. Se myös kehittyy ja kasvaa. Olemme salibandyn osalta vahvasti mukana
luomassa suomalaiselle urheilukansalle upeita puitteita seurata kotimaista palloilua Ylen Urheiluviikonlopuissa, Kaltala iloitsee.

– Suomalainen urheilu ja erityisesti palloilut elävät hienon nosteen aikaa. Esimerkit kori- ja lentopallon kisabuumien osalta kannustavat myös salibandya. Tavoitteena on vastata haasteeseen kaikilla rintamilla. Yle-yhteistyö, uudistuneet www.floorball.fi-verkkosivut ja nettilähetykset, vahva sosiaalisen median hallinta ja tapa omaksua uutta nopealla syklillä ovat salibandyn kovia vahvuuksia. Yhdessä Ylen kanssa meillä on mahdollista luoda salibandylle ja kotimaiselle palloilulle sen ansaitsemat arvokkaat ja näkyvät puitteet, kertoo hymyilevä puheenjohtaja Kaltala.

Ensimmäinen näyte salibandyn ja Ylen yhteistyöstä alkavan kauden osalta nähtiin Suomi-Ruotsi-maaotteluissa 11.-14.9. Seuraava näyteikkuna on auki jo tulevana viikonloppuna, kun Yle televisioi sekä miesten, että naisten liiga-avaukset Urheiluviikonlopussa 20-21.9.

Lue Ylen uutinen: Suomi-palloilu jatkaa laajasti Ylen tarjonnassa – superviikonloppu lokakuussa.

Jaa artikkeli