Viisi syöttöä, neljä maalia ja 1298 katsojaa

Classic lähti Salibandyliigan Tampereen paikallisotteluun Kooveen takaa, mutta kaukalossa se ei näkynyt. Classic murjoi 1300-päisen yleisön edessä vastustajansa peräti 12-3. Ottelun pääroolin varasti Classicin kakkosketju, jossa Krister Savonen syötti viisi maalia, Niko Juhola (kuvassa)  laukoi neljä ja Lassi Vänttinen kirjautti 3+1.

Classic ratkaisi VeikkausTV:n suorana näyttämän derbyn yhdeksässä minuutissa kun se karkasi 3-0-johtoon Niko Juholan iskettyä kaksi osumaa ja Jesse Ruokostenpohjan sivallettua uransa ensimmäisen liigamaalin. Perttu Koljonen osui Kooveen ensimmäisen toisessa erässä tilanteessa 6-0, mutta se ei joukkuetta enää voittotaisteluun nostanut.

Classicin ryhmitys sentteri Savosineen ja puolustaja Paul Kotilaisineen oli hiukan uudessa kuosissa kun Jesper Thorberg sekä Tommi Ahola olivat sivussa flunssan ja Jesper Kivipaasi nilkkavamman vuoksi.

Kauden kahdella tappiolla aloittanut Classic hakee neljättä perättäistä voittoaan sunnuntaina kun se kohtaa TV-ottelussa Tapanilan Erän.

Salibandyliiga jatkuu jo lauantaina otteluilla SPV – Oilers, NST – SalBa, Nokian KrP – Josba, Koovee – OLS ja Happee – TPS.