Viikonlopun lähetyksissä muutoksia - Divarin 3. finaali YLE TV2:ssa!

Pudotuspelien tv- ja nettituotannot tulevana viikonloppuna ovat muuttuneet alkuperäisestä puolivälierien tilanteiden johdosta.

Alunperin sunnuntain 26.3. YLE TV2:n lähetykseen oli kaavailtu kuudetta puolivälierää ottelusarjasta TPS-Happee Jyväskylän Monitoimitalolta. Happeen voitettua TPS:n suoraan neljässä ottelussa, lähetys klo 15:55 alkaen tulee Divarin 3. finaalista SB Welhot – Karhut.

Tässä finaalisarjassa voittajalle on luvassa nousu Salibandyliigaan ensi kaudelle. Liiganousu ja Divarin mestaruus irtoaa kolmella otteluvoitolla. SB Welhot johtaa Divarin finaalisarjaa tällä hetkellä 1-0. Toinen finaali on vuorossa perjantaina Porissa klo 18:30 ja tämä ottelu näkyy Fanseatissa ensimmäisen tapaan. Mikäli loppuottelusarja venyy yli kolmen ottelun, näkyvät ne myös Fanseatissa.    

Myös lauantaina 25.3. on salibandyherkkua luvassa YLE TV2:ssa. Silloin tuotanto tulee Salibandyliigan viidennestä puolivälieräottelusta SPV:n ja Oilersin välillä. Voitot tässä parissa ovat tasatilanteessa 2-2 Oilersin voitettua eilen SPV:n rangaistuslaukauskisan jälkeen. Luvassa on siis vielä ainakin kaksi ottelua. Lähetys viidennestä puolivälierästä Seinäjoen urheilutalolta alkaa klo 16:20. Kuudes kohtaaminen on luvassa sunnuntaina ja se näkyy Fanseatilla.

Lauantaina 25.3. tarjolla on myös VeikkausTV:n lähetys ottelusta EräViikingit – Nokian KrP klo 16:30. Sarja on katkolla EräViikingeille, joka johtaa otteluvoitoin 3-1. Jos Nokian KrP voittaa lauantaina, näkyy sunnuntain peli niin ikään VeikkausTV:ssä. Lauantain Classic-Indians-ottelusta, jossa kotijoukkueella on mahdollisuus varmistaa välieräpaikka, ei tule lähetystä. Mikäli Indians onnistuu venyttämään sarjaa, kuudes ottelu tulee Yle Areenasta sunnuntaina.

Lähetykset pe-su
Pe 24.3. 18:30 Divarin 2. finaali: Karhut – SB Welhot, Porin urheilutalo (Fanseat)

La 25.3. 16:20 Pve5: SPV – Oilers, Seinäjoen urheilutalo (YLE TV2)
La 25.3. 16:30 Pve5: EräViikingit – Nokian KrP, Energia Areena (VeikkausTV)

Su 26.3. 15:50 Divarin 3. finaali: SB Welhot – Karhut, Kuopiohalli (YLE TV2)
Su 26.3. 16:00 Pve6: Indians – Classic (tarv.), Otahalli (Yle Areena)
Su 26.3. 16:00 Pve6: Nokian KrP – EräViikingit (tarv.), Rahola Areena (VeikkausTV)
Su 26.3. 18:30 pve6: Oilers – SPV (Fanseat)

Päivitetyt lähetystiedot löydät tältä sivulta.

Jaa artikkeli