Viikinkien vuoro taipua - mestareilla täydellinen kotiviikonloppu

Salibandyliigassa pelattiin sunnuntaina kaksi ottelua, joissa SPV kaatoi kotonaan Viikingit 4-3 ja SalBa samoin kotonaan Nokian KrP:n 7-2.

SPV karkasi johtoon toisessa erässä Petri Hakosen onnekkaasti epäonnistuneella laukauksella, ja kolmannessa Henri Myllymäki livahti kulmavapaalyönnistä ohjaamaan jo 4-2. Kun Viikinkien Lauri Stenforsin kavennus jäi illan viimeiseksi, tallettivat Peliveljet kotiviikonlopustaan 1082 katsojan riemuksi täydet pisteet.

Kotimaahan palannut lajilegenda Mika Kohonen jatkoi pisteputkeaan syöttämällä Petri Hakosen 2-1-osuman.

Kaikkien aikojen pistepörssin kärkipaikasta taistelevat SPV:n Mikko Kohonen (703 pistettä) ja Viikinkien Mikael Järvi (705) eivät tänään kartuttaneet lukemiaan.

Raumalla altavastaajaksi uumoiltu SalBa nousi toisessa erässä kahden maalin takaa 4-2-johtoon ja meni kolmannessa menojaan. Niko Kaerla laukoi raumalaisille kaksi maalia Jasse Kuusiston ja veteraani Lasse Salmisen kirjauttaessa 1+1.

Ilman pistemenetyksiä ovat Salibandyliigassa vielä Classic, Tapanilan Erä ja OLS. Hännillä NST, M-Team ja Nokian KrP hamuavat edelleen avauspisteitään.

Salibandyliiga jatkuu maanantaina Lappeenrannassa ottelulla NST – Happee.

Kuva VeikkausTV:n lähetyksestä