Viikingit vahva Tampereella - 1287 näki Classicin ensimmäisen kotitappion

Salibandyliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa Viikingit löi Tampereella Classicin 7-5. Tampere Areenalle saapuneet 1287 katsojaa näkivät pettymyksekseen Classicin syksyn ensimmäisen kotitappion.

Classic karkasi kahdesti johtoon, mutta ottelun puolivälissä tilanne oli 3-3. Ennen toista taukoa Viikingit karkasi kun Janne Hyvönen, Tero Tiitu ja Lauri Stenfors muuttivat kuudessa minuutissa lukemiksi 3-6. Tino Lindstedtin ja Mikko Leikkasen kavennukset eivät riittäneet kun niden välissä Miko Kailiala vielä nosti helsinkiläisille illan seitsemännen osuman.

Tero Tiitu (1+3, kuvassa), Miko Kailiala (2+1) ja Janne Hyvönen (2+0) olivat Viikinkien illan tehomiehet. Jussi Piha syötti Classicin maaleista kolme.

Salibandyliigan ainoa tappioton joukkue Happee johtaa nyt sarjaa kahden pisteen erolla Classiciin. Kolmanneksi noussut Oilers on kivunnut tamperelaisista jo pisteen päähän.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Oilers – Nokian KrP, NST – Westend Indians ja Tapanilan Erä – SalBa.  Jo huomenna klo 18.30 on ohjelmassa TEHO Sport Suomen Cupin paikallispuolivälierä Happee – O2JKL Jyväskylässä.