Tuplamestari Classicin miehet ja naiset pelasivat Uumajassa

Classicin miehet ja naiset urakoivat viikonloppuna Uumajassa Scandic Cupissa. Classicin miehet taipuivat finaalissa rangaistuslaukauksilla Team Thorengruppenille 3-4, Classicin naiset puolestaan sijoittuivat Uumajassa neljänsiksi.

Miesten finaalissa Albert Koskinen, Mikko Leikkanen ja Miro Lehtinen latoivat Classicille 14 minuutissa kolmen maalin johdon, mutta sitten tehot katosivat. Thorengruppen hiipi maali maalilta lähemmäs, ja viisi minuuttua ennen loppua Mattias Hedlund nosti tasoituksen. Maalittoman viiden minuutin jatkoajan jälkeen voittaja haettiin sitten rangaistuslaukauksilla.

Alkulohkonsa Classic vei puhtaalla pelillä kaadettuaan Umeå City IBK:n 11-4, Wibax Patriotsin 9-5 ja IBK Dalenin 8-4.

Välierässä Family kaatoi tshekkiläisen Technology Florbal MB:n 9-4.

Classicin naisten turnaus päättyi pronssiotteluun ja 4-6-tappioon Team Thorengruppenille. Julia Woivalin tasoitti lukemiksi 1-1 ja Katri Luomaniemi iski 2-3-kavennuksen, minkä jälkeen osui vielä kahdesti Ella Alanko kaventaen tilanteiksi 3-5 ja 4-6.

Alkulohkossa Classic löi Team Thorenguppenin 3-2 mutta taipui IKSUlle 5-10 ja IBK Dalenille 1-6.

Arkistokuva: Anssi Koskinen