TPS valmiina revanssiin - torstaina Happeen kimppuun

Julkaistu 15.3.2017 17:23

TPS:n pudotuspelit Salibandyliigassa alkavat torstaina puolivälierillä Jyväskylän Happeeta vastaan. Samat joukkueet kohtasivat myös viime keväänä samassa pudotuspelivaiheessa, jolloin Happee eteni välieriin voitoin 4-3.

TPS:n päävalmentaja Aki Vilander (kuvassa) uskoo, että tänä vuonna on turkulaisten vuoro mennä jatkoon, vaikka runkosarjassa Happee voittikin molemmat joukkueiden kohtaamiset.

- Odotukset on, että tänä vuonna mennään jatkoon. Jos sarja vaatii tänäkin vuonna seitsemän peliä, meidän pitää olla valmiita voittamaan se seitsemäs peli.

Runkosarjassa Happee voitti kauden avauspelissä TPS:n maalein 7-5 ja joukkueiden toisessa kohtaamisessa Marli Areenalla hirviryhmä otti voiton numeroin 7-8. Vilander tietää, miten peliä pitää parantaa pudotuspeleihin.

- Jos ajatellaan vastustajaa, siellä on tietyt heikkoudet mihin pitää pyrkiä iskemään. Oma peli pitää olla kontrolloitua ja mahdollisimman vähän erikoistilanteita kaikkineen peliin, niin silloin ollaan aika vahvoilla.

Joukkueet taistelivat runkosarjan päätöskierrokseen saakka pudotuspelien kotiedusta. Kamppailu kääntyi lopulta TPS:lle, kun se onnistui voittamaan vieraissa LASB:n. Vastaavasti Happee hävisi oman ottelunsa Classicille jatkoajalla.

- Se on vaan fakta, että äärimmäisen kova joukkue tulee vastaan. Meillä on hyvä vire joukkueessa päällä ja mahtavia matseja tulossa. Uskon vahvasti, että tällä kertaa on meidän vuoro, Vilander sanoo.

Ensimmäinen puolivälieräottelu torstaina Marli Areenalla klo 18.30.

TPS:n tiedotteesta