TPS karkasi kahdesti Kupittaalla

Salibandyliiga palasi tänään maaottelutauolta yhdellä ottelulla kun TPS kukisti kotonaan Nokian KrP:n 6-3. Isännät urakoivat eroa vastustajaan ottelun alussa ja uudelleen lopussa.

TPS karkasi toisen erän lopussa 3-1-johtoon, mutta kolmannen alussa Nokia nitkutti vielä kerran rinnalle Kalle Keskitalon ja Antti Naskalin maaleilla. TPS karkasi uudelleen viimeisellä kympillä: Ville Hirvisuo laukoi isännille neljännen osuman, Joonas Koskinen iski illan toisensa ja Ville Laine siirsi vielä maalivahti Pyry Luukkosen syötöstä loppunumerot tyhjiin. Syöttöpiste oli Luukkoselle jo kauden viides!

Voitollaan TPS vahvisti asemiaan kahdeksan parhaan joukossa kun play off -viiva etääntyi jo kuuden pisteen päähän. Nokian KrP riutuu karsijan paikalla sarjan toiseksi viimeisenä.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Westend Indians – M-Team ja Tapanilan Erä – NST.

Kuva: Anssi Koskinen