Timo Pulkkinen dominoi Macigal golfissa

Salibandyn harrastajille ja eri rooleissa lajin parissa toimijoille tarkoitettu Macigal Golf tapahtuma pelattiin hienossa kesäkelissä Siuntion Pickalan Park kentällä. Myös kenttä oli oivassa kunnossa ja osallistujat saivatkin nauttia mukavassa seurassa käytännössä täydellisestä golfpäivästä. Mukana oli reilut 30 innokasta pelaajaa ja ilahduttavasti näistä kolmasosa oli naispelaajia.

Kilpailusarjoja oli useita. Kiertopalkinto kuuluu yleisen sarjan lyöntipelin voittajalle. Hyvätasoinen ja tiukka kisa päättyi yhden lyönnin erolla Timo Pulkkisen hyväksi. Pulkkinen vei pokaalin pelattuaan kentän par tulokseen eli 72 lyönnillä. Mikko Heimonen hävisi Pulkkiselle ainoastaan yhden lyönnin. Kolmanneksi parhaasta tuloksesta vastasi pitkän linjan golftoimija Teemu Tyry. Heimonen keräsi eniten pistebogey pinnoja (40) voittaen tämän sarjan.

Macigal_Golf_2016.jpg
Kuvassa vasemmalta Sanna Voutilainen, Mikko Heimonen ja
Timo Pulkkinen

Naisten sarja oli myös tasainen Sanna Voutilaisen oltua paras (93 lyöntiä) ennen Mervi Kilpikoskea (94) ja Minna Simosta (97). Best balli kisana pelatun kahden hengen joukkuekisan voittivat parivaljakko Kim Sällström – Ari Vehniäinen (51 pistettä).

Salibandyn Macigal Golf oli muutaman vuoden tauolla, mutta nyt uudelleen käynnistynyt tapahtuma oli hyvähenkinen ja tapahtuma tulee saamaan jatkoa kesällä 2017.

Eri kategorioiden parhaat

Yleinen sarja (scr): 1. Timo Pulkkinen (72), 2. Mikko Heimonen (73), 3. Teemu Tyry (76)

Yleinen sarja (pbg): 1. Mikko Heimonen (40), Kim Sällström (38), 3. Timo Pulkkinen (37)

Naiset (scr): 1. Sanna Voutilainen (93), 2. Mervi Kilpikoski (94), 3. Minna Simonen (97)

Naiset (pbg): 1. Mia Alen (33), 2. Mervi Kilpikoski (31), 3. Kaarina Salomaa (31)

Kahden hengen joukkuekisa (best ball): 1. Kim Sällström – Ari Vehniäinen (51), 2. Mikko Heimonen – Jani Helenius (47), 3. Timo Pulkkinen – Sakari Kiiskinen (44)

M35 (pbg): Mikko Heimonen (40)

M45 (pbg): Kim Sällström (38)

M55 (pbg): Teemu Tyry (36)

Lähimmäs lippua: Timo Pulkkinen

Pisin draivi: Minna Simonen

Jaa artikkeli