Teräsmiesten nousukiito jatkuu - jo neljäs perättäinen voitto!

Pääsarjaan täksi kaudeksi nousseen Steelersin nousukiito juhlisti Salibandyliigan lauantaita. Kauden ensimmäisistä 11 ottelustaan vain yhden voittanut Steelers nappasi tänään neljännen perättäisensä, kun jumbo M-Team nöyrtyi Helsingissä peräti 12-4.

M-Team pyristeli vielä toisen erän alkuun 2-2-tasoituksen mutta jäi sitten Teräsmiesten jalkoihin. Teemu Metsälä maalasi vielä toiseen erään kahdesti ja Timo Johansson sekä Miiro Maunula kertaalleen muuttaen lukemiksi 6-2-vierasjohdon. Päätösjaksolla isäntien verkko pölisi vielä kuudesti. Teemu Metsälä oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään illan tehomies. Timo Johansson merkkautti Steelersille 2+1 ja Aleksi Kulmala 0+3. Voitto nosti Steelersin jo pisteen päähän play off -viivasta.

TPS kaatoi Oulussa OLS:n 5-3 ja on nyt voittanut viimeisistä kahdeksasta ottelustaan kuusi. Turkulaiset repivät ratkaisevan eron kolmannessa erässä, kun Jani Hyytiäinen, Juuso Alin ja Eero Jalo muuttivat puolessatoista minuutissa 2-2-tasalukemat kolmen maalin vierasjohdoksi.

Happee venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo kahdeksaan, kun Koovee taipui Jyväskylässä selvästi 9-2. Ilta aloitettiin 897 katsojan edessä kotijoukkueen maailmanmestarien palkitsemisella, ja heistä Peter Kotilainen näytti taitonsa kahdella maalilla ja kahdella syöttöpisteellä.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelut EräViikingit – Happee, SalBa – Westend Indians ja OLS – SPV.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää