Suosikki Welhot ja yllättäjä Jymy voittoihin Divarin välierissä

SB Welhot ja Nurmon Jymy nousivat voiton päähän Divarin finaaleista ottaessaan tänään välierissä avausvoittonsa. Welhot kaatoi kotonaan Erä Akatemian 5-2 ja kauden yllättäjä Jymy vieraissa Karhut 6-5 Sami Kujalan jatkoaikamaalilla.

Welhot kiskoi eron toisessa erässä, kun Joonas Makkonen ja Mikko Niiva muuttivat tasalukemat tilanteeksi 3-1. Vieraiden Juho Niinikoski kavensi vielä kolmannen alkuun ennen kuin Aku Tairan ja tyhjiin osuneen Eero Vepsäläisen maalit sinetöivät kotivoiton.

Porissa sarjanousija Jymy oli vielä kolme minuuttia ennen loppusummeria tappiolla ennen kuin Harri Käpyaho tasoitti pelin Ville Rynnäksen syötöstä. Jatkoaikaa ehdittiin pelata vain 20 sekuntia ennen kuin Sami Kujala (kuvassa) iski ratkaisun Olli-Jussi Sariolan esityöstä.