Suomi vastaan Ruotsi - älä jää ilman!

Suomi-Ruotsi maaottelun liput myynnissä erikoistarjouksilla. Vain rajoitetun ajan.

Suomen ja Ruotsin, naisten ja miesten maajoukkueet kohtaavat vuosittaisissa maaotteluissaan Vantaan Energia Areenalla, sunnuntaina 11.9.
Suomessa pelattavat maaottelut ratkaisevat tämän vuotisen Suomi-Ruotsi -maaottelukokonaisuuden. Miehet pelaavat ensimmäisen osaottelunsa Uumajassa, Ruotsissa torstaina 8.9. Naiset perjantaina 9.9.

Miesten joukkue valmistautuu joulukuun Latvian MM-kisoihin ja tämä on viimeinen kerta, kun Suomi pelaa kotikentällään ennen joulukuun kisoja. Syyskuun maaottelu saattaa olla myös viimeinen kerta, kun kaikkien aikojen pelaaja Mika ”Kungen” Kohonen pelaa maajoukkuepaidassa kotimaan kentillä. Paino sanalla ”saattaa”.

Tapahtuman lipunmyynti on nyt alkanut ja myynnissä ovat sekä joukkueliput, että ryhmä- ja perheliput.

Joukkuelipulla katsomoon pääsee peräti 20 silmäparia yhdellä hinnalla. Joukkuelipun hinta 31.7. asti on 90 euroa ja elokuun alusta alkaen 120 euroa – kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä, sillä viime vuonna joukkueliput myytiin loppuun jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa! Joukkueliput tilataan Salibandyliitosta: ne ovat lunastettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikalta.

Ryhmä- ja perheliput 31.7. saakka, sekä irtoliput 1.8. alkaen myy Lippupiste. Ryhmälipussa yksittäisen lipun hinta on 11 euroa ja minimitilaus viisi lippua. Perhelipulla kaksi aikuista ja kaksi lasta (6-16v.) pääsevät tapahtumaan 31 euron yhteishintaan.

Myös ryhmä- ja perhelippujen kanssa kannattaa toimia nopeasti, sillä tarjouspaketit ovat myynnissä vain 31.7. asti!

 Osta lippusi:

Joukkuelippu – https://salibandy.fi/huippu-urheilu/suomi-vs-ruotsi-2016/joukkuelipun-tilauslomake/

Ryhmä- ja perheliput: http://www.lippu.fi/salibandy

 

 

Kirjoita artikkelin teksti tähän

Jaa artikkeli