Suomen U19-tytöt jäivät ilman voittoa Skellefteåssa

Suomen U19-tytöt jäivät Skellefteån maaotteluviikonlopussa ilman voittoja kun Ruotsi oli parempi myös toisessa kohtaamisessa. Tänään Ruotsi voitti 3-1 ja vei vielä otteluun kuuluneen rangaistuslaukauskisan.

Tova Eriksson vei ensimmäisessä ja kolmannessa erässä syntyneillä osumillaan emännät 2-0-johtoon ennen kuin Maura Paajanen kavensi runsaat kolme minuuttia ennen loppua. Eriksson ehti kuitenkin sinetöidä vielä hattutemppunsa ja loppunumerot ottelun toiseksi viimeisen minuutin aluksi. Rangaistuslaukauskisassa Ruotsi upotti maaliin kaksi palloa suomalaisten jäätyä ilman onnistumisia.

Salibandya, Skellefteå, Ruotsi

Suomen ja Ruotsin maaottelutapahtuma

U19-tytöt

Ruotsi – Suomi 3-1 (1-0, 0-0, 2-1)

1. erä: 17.15 Tova Eriksson (Emma Clarin) 1-0.
2. erä: Maaliton.
3. erä: 42.22 Eriksson (Felicia Forsmark) 2-0, 56.39 Maura Paajanen (Matilda Lindström) 2-1, 58.10 Eriksson 3-1.