Shokkialku siivitti TPS:n yllätysvoittoon Espoossa

TPS tarjoili Salibandyliigan perjantain yllätyksen kaatamalla mestarisuosikki Oilersin sen kotikaukalossa Espoossa 5-4. Tappio oli Classicin ja Tapanilan Erän kaataneelle Oilersille syksyn ensimmäinen.

Kovalla asenteella maaliaan varjellut ja vastaiskuja haistellut TPS karkasi 26 minuutissa jo 5-0-johtoon kaksi maalia laukoneen ja yhden syöttäneen Ville Hirvisuon johdolla. Maajoukkuemaalivahtinsa Tomi Ikosen Joonas Kaltiaiseen vaihtanut Oilers kiri maali maalilta, ja kaksi minuuttia ennen summeria Casper Pfitzner kiskaisi eron enää yhteen. Viidettä kertaa ei TPS-vahti Pyry Luukkonen kuitenkaan enää antautunut.

Mestari Happee ampaisi yksin liigakärkeen kaadettuaan perjantain toisessa ottelussa kotonaan OLS:n 8-5.

Salibandyliigan lauantain ottelut ovat TPS – OLS, SSV – Westend Indians ja Nokian KrP – NST.