Salibandymiehet kaatoivat Tshekin

Suomen salibandymiehet ryhdistäytyivät eilisen Sveitsi-tappion jälkeen ja voittivat yli 2000 katsojan edessä pelatun Tshekki-ottelun lopulta 6-3 Brnon EFT-turnauksessa.

Suomen jokaiseen maaliin merkittiin eri tekijä. Mika Moilasen tekemä Suomen viides maali alivoimalla toisen erän lopussa katkaisi vastustajan selkärangan.  Sitä ennen onnistuivat eroa kasvattamaan Eemeli Salin, Jami Manninen, Risto Töllikkö ja Casper Pfitzner. Päätöserässä nähtiin vain erikoistilanneosumia. Jiri Curneyn ylivoimamaalin kuittasi Tatu Väänänen Tshekki-pelaajan istuessa jäähypenkillä. Viimeinen Tshekin osuma oli puolestaan ottelun toinen alivoimamaali.

Huomenna Suomi kohtaa Ruotsin klo 12:45.

Kuva: Cesky florbal.

EuroFloorball Tour 6.-8.11. Brno / Tshekki
Miehet (Suomi, Ruotsi, Sveitsi, Tshekki)
7.11. Tshekki – Suomi 3-6 (1-2, 0-3, 2-1)

1. erä: 8.28 Eemeli Salin (Risto Töllikkö) 0-1, 14.15 Jami Manninen (Jonne Junkkarinen) 0-2, 17.18 Martin Tokos 1-2 rl.
2. erä: 23.44 Töllikkö (Mika Kohonen) 1-3, 25.04 Casper Pfitzner (Petri Hakonen) 1-4, 38.35 Mika Moilanen (Jani Kukkola) 1-5 av.
3. erä: 44.29 Jiri Curney (Tomas Sladky) 2-5 yv, 51.18 Tatu Väänänen (Salin) 2-6 yv, 55.15 Michal Podhrasky (Matej Jendrisak) 3-6 av.

Jäähyt: Tshekki 8 min ja Suomi 4 min

Torjunnat: Tomas Kafka, Tshekki: 3 + 3 + 3 = 9 ja Eero Kosonen: 4 + 0 + 2 = 6

Suomen parhaana palkittiin Eemeli Salin.

Erotuomarit: Thomas Baumgartner ja Thomas Kläsi, Sveitsi

Yleisöä: 2305.