Salibandyliigassa yllätyskärki - Nokialle jo kolmas kotivoitto

Nokian KrP jatkaa vahvaa menoaan Salibandyliigassa. Nokialaiset löivät tänään kotonaan toissa kauden mestari SPV:n 10-5 ja nousivat sarjakärkeen. Torstain toisessa ottelussa TPS kaatoi Turussa Rauman SalBan 7-5.

Nokia karkasi Peliveljiltä jo avauserässä vilistäen 3-1-johtoon. Vieraiden kaksi salamamaalia päätösjakson alkuun kiristivät hetkeksi tilanteeksi 8-5, mutta isäntien  Henri Johansson (kuvassa) ehti vielä syöttää Jere Oksasen maalintekoon ja laukoa itse loppunumerot. KrP:n ykkösketju hallitsi tänään kaukaloa, sillä Henri Johansson merkkautti 2+3, Joni Henttonen 2+2 ja Jere Oksanen 2+1.

Turussa TPS repäisi kolmannen erän alussa 3-2-johtonsa numeroiksi 6-2 SalBan Antti Keskitalon otettua viiden minuutin jäähyn. Tatu Ruohosen kaksi osumaa ja Miikka Sokan kaukolaukaus nostivat SalBan vielä maalin päähän, mutta pyristelyn päätti TPS:n Joonas Koskisen osuma 51 sekuntia ennen loppusummeria.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Espoon derbyllä Westend Indians – Oilers.