Salibandyliigan finaaliavaus ja pronssiottelu tänään!

Salibandyliigan loppuottelusarja starttaa tänään Jyväskylän Monitoimitalolta kun hallitseva mestari Happee sekä kultaa 2012 ja 2013 juhlinut Seinäjoen Peliveljet iskevät yhteen ensimmäisen kerran. TV2:n suora lähetys alkaa klo 15.55, ja ottelu vihelletään käyntiin klo 16.00.

Happee ja SPV ovat ennen tätä osuneet vastakkain pudotuspeleissä vain kerran. Kevään 2012 välierissä SPV kesytti hirvilauman suoraan kolmessa ottelussa matkallaan ensimmäiseen mestaruuteensa.

Salibandyliigan pronssit jäävät tänä keväänä Helsinkiin. Pasilan Urheiluhallissa jo klo 14 alkavassa mittelössä nähdään, nappaako SSV kahdennentoista perättäisen mitalinsa vai yllättääkö pudotuspeleihin sijalta kahdeksan pinnistänyt Tapanilan Erä.

Paikka ensi kauden Salibandyliigassa on katkolla klo 17 Kuopiossa, jossa SB Welhot ja helsinkiläinen M-Team kohtaavat Divarin toisessa loppuottelussa. Divarin mestaruus ja liiganousu katkeavat kahdesta voitosta, ja M-Team otti eilen Helsingissä ensimmäisen lukemin 10-7.

Naisten Salibandyliigan välierissä koettavat eilen lukemin 3-4 avaustappiot kokeneet NST ja Happee tänään tasoittaa tilejä. NST – Classic alkaa Lappeenrannassa klo 18.30 ja Happee – SB-Pro Jyväskylässä klo 19.00.

Kuva: Jari Turunen

Jaa artikkeli