Säälimätön summeri katkaisi KrP:n komean kirin

Tampereella tarjottiin maaliherkkua isolta vadilta kun Oilers löi Salibandyliigan torstain ainoassa ottelussa Nokian KrP:n 8-7. Nokialaiset olivat nousta viiden maalin takamatkalta vielä rinnalle, mutta aika loppui kesken.

Nokian Henri Johansson napautti vielä ensi erään 1-1-tasoituksen, mutta erätaukoon mennessä espoolaiset olivat karanneet 5-1-johtoon. Toisen erän lopulla Jesperi Lindfors laukoi taululle Oilersin 7-2-johdon vaan peli ei ollutkaan vielä pelattu. Nokia kiri tilanteeseen 5-7 ja kavensi Oilersin Casper Pfitznerin osuman jälkeen vielä kahdesti. Jere Oksasen kuudella viittä vastaan sivaltama 7-8-kavennus syntyi kuitenkin kun peliaikaa oli jäljellä enää 16 sekuntia, ja sen Oilers pystyi sinnittelemään ilman takaiskua.

Kummankin joukkueen ykkösketjun vasemmat laiturit, Nokian Henri Johansson ja Oilersin Casper Pfitzner, laukoivat ottelussa hattutempun. Raholan rohmuksi nousi kuitenkin neljällä maalisyötöllään isäntien puolustaja Matti Koskela (kuvassa).

Oilers nousi voitollaan sarjassa neljänneksi ohi Nokian ja kaksi ottelua vähemmän pelanneen Classicin.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina ottelulla Classic – M-Team.