Raumalla rakennetaan: Niko Kaerla jatkaa koirapaidassa

SalBan takalinjoilla nähdään tulevallakin kaudella tuttu mies, kun Niko Kaerla laittoi nimensä jatkosopimukseen, joka kattaa tulevan kauden.

– Tämä oli lopulta helppo ratkaisu, eikä oikeastaan muita paljon mietittykään. Raumalla mulla on salibandyn lisäksi tyttöystävä ja työkin, niin helppo täällä on jatkaa, Kaerla summaa päätöstään.

Odotukset tulevalle kaudelle ovat viime kautta korkeammalla.
– Totta kai isompaa roolia haluan ottaa, ja pelata enemmän hyökkäyssuuntaan. Toki oman päänkin pelaamista pitää kehittää, liikaa tuli miinuksia viime vuonna. Nyt vedetään hyvä kesä alle, ja mielenkiinnolla odotetaan mitä uutta Seppisen Pete tuo meille tuonne kentälle.

Viime vuodesta jäi monellekin koirapaidalle hampaankoloon.
– Olihan se jokseenkin haastava kausi. Pari kaveria jäi matkan varrella pois, ja se sekoitti pakkaa. Silti saatiin lopulta hieno päätös kaudelle karsinnoissa, ja pidettyä liigapaikka Raumalla. Lisäksi meille tulee varmasti ensi kaudeksi kokonaisuutena parempi ja vahvempi joukkue kuin viime kaudella.

Lisäksi yksi iso plussa Kaerlan papereissa SalBassa jatkamiseen on Kauppiksen kotiyleisö, ja tunnelma pienessä salissa.
– Tietenkin kaikki tykkäävät omasta kotikentästään, mutta kyllä Kauppiksessa on sitä jotain. Monet vastustajatkin ovat sitä kehuneet, ja pitävät Raumaa ikävänä paikkana vierasjoukkueelle. Kotiyleisön tuella me tapellaan täällä joka pelissä pisteistä, oli vastassa ketä tahansa, Kaerla päättää.

Kuva: Elmeri Elo

Jaa artikkeli