Rantala ja Kainulainen: "Todella hyvä fiilis päästä iskemään"

Sveitsin B-liigassa Zug Unitedille 48 pistettä takonut Joona Rantala ja Salibandyliigassa 32 pisteellään LASBin tehomieheksi noussut Justus Kainulainen ovat myös nuorten MM-kisoissa nimet, joilta odotetaan paljon. Kaksikko ei ainakaan illan kisa-avauksen alla osoittanut turhanpäiväisen jännityksen merkkejä.

– Pelkkää oikeanlaista vain, ihan turha tänne asti olisi jännittämään tulla, valmentaja Heikki Luukkosen puhelimen kaiuttimen ulottuville löytämät huonetoverit Joona Rantala ja Justus Kainulainen vakuuttavat.
– On todella hyvä fiilis lähteä iskemään. Kaksi vuotta tätä on odotettu, ja nyt on sen huipennuksen aika. Juuri on viikko leiritelty, ja leirillä yhdennyttiin joukkueena vielä entisestään. Jokaisella on kova luotto toisiin, nimikaksikko kertoo.
– Täällä on todella hienot puitteet sekä hallilla että hotellilla, ja nyt ei muuta kuin lähdetään pelaamaan hyvin. Illan vastustajasta Tanskasta on katsottu joitain hommeleita, mutta totta kai lähdetään ensisijaisesti oman pelin kautta liikkeelle.

Suomi voitti kaksi vuotta sitten Helsingborgissa MM-kultaa suorastaan näytöstyyliin, mutta se ei tuo nyt Växjössä taistelevalle ryhmälle ylimääräisiä paineita.
– Nyt on liikkeellä uusi ryhmä eikä vanhoja mestareita ole enää mukana. Varsinkin Ruotsi on aika kova, mutta kun keskitytään omaan tekemiseen ja otetaan omasta ryhmästämme kaikki irti, kaikki on meille mahdollista, Justus Kainulainen ja Joona Rantala painottavat.

Avausottelu Tanska – Suomi tänään kloi 17.30!

Näin seuraat MM-kisoja

Jaa artikkeli