Pronssijoukkue SPV vahvistuu Oulusta

Salibandyliigan pronssijoukkue SPV vahvistaa rivejään, kun OLS:n Joni-Arttu Sieppi, 26, siirtyy Seinäjoelle 1+1 vuoden mittaisellasopimuksella. Sieppi oli kuluneella kaudella OLS:n toiseksi tehokkain pelaajaa tehoin 17+14=31.

Joni-Arttu Sieppi on rovaniemeläislähtöinen pelaaja, jonka kasvattajaseura on Napapiirin Salibandy. OLS:iin Sieppi siirtyi kaudeksi 2014-15. Hänet tunnetaan ennen muuta taistelutahtoa ja asennetta uhkuvana pelaajana, joka viihtyy erinomaisesti hyökkäyspään yksi vastaan yksi -kamppailutilanteissa.

Joni-Arttu Sieppi itse kommentoi siirtoaan hyvillä mielin ja odottaa mielenkiinnolla tulevaa kautta.
– Hyvät fiilikset on tästä tottakai, odotan kautta innostuneesti ja mielenkiinnolla. Tämä on minulle hyvä haaste ja uskon, että myös tärkeä steppi urallani eteenpäin. Olen kuullut SPV:n hyvästä meiningistä ja organisaatiosta ja kun itsellä on myös kova halu menestyä, tämä tuntui nyt itselle parhaalta vaihtoehdolta, Sieppi kuvailee tuntojaan.
– Siviipuolen kuvioiden järjestyttyä tähän oli helppo lähteä ja kaikkeni teen, jotta ansaitsen paikkani kokoonpanossa ja pystyn auttamaan joukkuetta eteenpäin yhteisissä tavoitteissa. Myös heti syksyllä pelattava Champions Cup Seinäjoella on upea juttu, päästään heti pelaamaan panoksilla ja turnauksesta on eittämättä tulossa mahtava juttu osana ensi kautta.

Teksti ja kuva: SPV

Jaa artikkeli