Pisteet itärajalta Helsingin-bussiin

Kaksi vierasottelua syksyn Salibandyliigassa voittanut NST koki kotiavauksessaan ensimmäisen tappionsa. SSV haki vaisulta NST:ltä Lappeenrannasta molemmat pisteet maalein 8-2 ja nousi liigakakkoseksi.

NST:n Risto Töllikkö nosti vielä avauserässä ylivoimalla tilanteeseen 1-2, mutta sekavassa toisessa erässä vieraat karkasivat. Lopullisesti lukemat repesivät päätösjaksolla kun SSV iski vielä neljästi kotijoukkueen pelihalujen hiipuessa.
SSV:n Markus Olkkonen merkkautti 1+2, ja Roni Laasonen (arkistokuvassa) laukoi kaksi osumaa, joista ensimmäinen maalin kulmalta ilmasta yläriman kautta pomputeltu nousi illan helmeksi.

Salibandyliiga jatkuu keskiviikkona otteluilla Tapanilan Erä – Westend Indians ja Koovee – SalBa.