Oilersille jo kymmenes perättäinen voitto!

Oilers nappasi Salibandyliigassa jo kymmenennen perättäisen voittonsa kun se kaatoi tänään kotonaan Espoossa Nokian KrP:n 13-6. Santeri Lindfors teki tehot 2+2 ja Casper Pfitzner 1+2 ottelussa, jossa Oilers vei jo avauserän 7-1. Henri Johansson nakutteli nokialaisten maaleista neljä.

Rauman SalBa nostatti toiveita liigataipaleensa ensimmäisestä vierasvoitosta kun se karkasi Tapanilan Erää vastaan toisessa erässä 3-0-johtoon. Vauhtiin päästyään Erä kuitenkin nousi tasoihin ja 7-4-voittoon kaksi maalia ja kaksi syöttöpistettä mieheen merkkauttaneiden Tom Strömstenin ja Tommi Aron johdolla.

Lappeenrannassa NST koki kuudennen perättäisen tappionsa taipuessaan kotikaukalossaan Westend Indiansille lukemin 2-6.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina Oulussa ottelulla OLS – Viikingit.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää