Oilers nousi neljän maalin kuopasta maukkaaseen kotivoittoon

Oilers esitti Salibandyliigan perjantain ottelussa ryhdikkään nousun voittaessaan kotonaan Nokian KrP:n 7-5. Vielä ottelun puolivälissä isännät olivat tappiolla maalein 1-5.

Nokian KrP latoi neljä maalia toisessa erässä, jonka puolivälissä Henri Mäenpää nosti numeroiksi jo 1-5. Oilersin Joel Markkola kuitenkin kavensi vielä ennen taukoa kahdesti pohjustaen joukkueensa nousun. Oilers käänsi illan edukseen päätöserän puolivälissä, kun Rasmus Markelin tasoitti ylivoimalla ja 27 sekuntia myöhemmin joukkueeseen kesken kauden palannut Onni Piiparinen laukoi kevään avausosumallaan Öljymiehet johtoon. Santeri Lindfors (kuvassa) iski vielä loppunumerot Piiparisen syötöstä.

Oilers nousi voitollaan viidenneksi ohi Happeen. Nokian KrP jatkaa seitsemäntenä, ja sillä on turvaetäisyyttä play off -viivaan kaksi pistettä.

Salibandyliiga jatkuu lauantaina otteluilla OLS – Happee, Steelers – TPS, M-Team – SalBa ja Koovee – Oilers.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää