O2-Jyväskylän miehet aloittivat divarikarsinnan nitrovoitolla

Jos tarjoili Happee Jyväskylän salibandyväelle torstaina suurta draamaa, paljon huonommaksi ei jäänyt ”pikkuveli” eli O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue. ”Ampparit” aloitti divarikarsinnan ensimmäisen vaiheen todellisella nitrovoitolla. Tamperelainen Soittorasia kaatui moninaisten vaiheiden jälkeen 7-6 (0-3, 3-2, 4-1).

O2 piti Palokan koulun 235-päistä yleisöä pitkään jännityksessä. Puolentoista erän ajan kotijoukkue tuhlaili maalipaikkoja liukuhihnalta. Tasan 34 minuutin kohdalla Soittorasia siirtyi jo 1-5-johtoon, mutta erän lopussa O2 kavensi kahdesti. Ville Sepponen viimeisteli vain kolme sekuntia ennen toisen erän loppua ylivoimalla todellisen pukukoppimaalin, joka loi uskoa kotijoukkueeseen.

Päätöserän puolivälissä O2 latoi viidessä minuutissa neljä osumaa siirtyen 7-5-johtoon, mutta Soittorasia kavensi puolitoista minuuttia ennen loppua. O2 kesti lopun myllytyksen, ja näin O2 johtaa ottelusarjaa voitoin 1-0.
Jatkoon selviää kahdella voitolla, ja Amppareilla on mahdollisuus katkaista sarja jo perjantaina Tampereella.

Mahdollinen kolmas ottelu pelataan Palokassa sunnuntaina kello 17.00.