Mestareille taas tappio - Indians parempi 8-5

Salibandyliigassa pelattiin lauantaina vain yksi ottelu, ja siinä mestari Seinäjoen Peliveljien vaikea jakso jatkui. Westend Indians löi SPV:n kotonaan Espoossa 8-5, ja eilinen TPS-voitto on mestareille viimeisistä neljästä ottelusta ainoa.

Kaikki SPV:n viime kierrosten kolme häviötä ovat lisäksi tulleet sarjataulukossa sen alapuolella olevia joukkueita (M-Team, OLS, Indians) vastaan.

Tänään SPV nousi vielä toisen erän viimeisellä sekunnilla tilanteeseen 3-2, mutta päätösjaksolla intiaanit ratsastivat horisonttiin. Sami Kosken istuessa 2+2 minuutin jäähyä ensin Teemu Venäläinen ja sitten Joonas Föhr iskivät ylivoimalla.

Salibandyliigan kärjessä Happeella on kahden pisteen etumatka ottelun vähemmän pelanneeseen Classiciin. Hännillä riutuvat kaksi voittoa ottaneet NST ja Nokian KrP.

Sunnuntaina Salibandyliigassa pelataan ottelu M-Team – TPS.

Arkistokuva: Jari Turunen