Maajoukkuetason kaappaus Divariin - Töllikkö palaa Lappeenrantaan

Lappeenrannan NST julkisti melkoisen vahvistuksen salibandyn Divariin kertoessaan puolustaja Risto Töllikön palaavan joukkueeseen Salibandyliigan Oilersista Espoosta.

– Seurassa on menty kovaa vauhtia eteenpäin ja olen myös kuullut paljon positiivista niin valmennuksesta kuin taustatyöstä jota on tehty seuran kehittämisen eteen, 26-vuotias Ristö Töllikkö kertoo NST:n sivuilla.
– Myös nykyiset pelaajat ovat antaneet paljon kehuja toiminnasta joten tämä oli siinä mielessä helppo päätös.

– Pelillinen puoli on iso, mutta hänen paluunsa merkitsee tälle yhteisölle muutenkin tosi paljon ja lähettää melkoisen voimakkaan viestin, NST:n päävalmentaja Perttu Kytöhonka muistuttaa kokonaisuudesta.
– Risto on kansainvälisen tason pelaaja, joka vasta lähestyy parhaita vuosiaan. Ei me tällaista kaveria oltaisi saatu mukaan, mikäli toimintamme ei olisi urheilullisesti ja taustoiltaan uskottavaa. Näiden asioiden eteen on paiskittu hommia niin joukkueen kanssa kuin sitten taustoillakin.

Jo aikaisemmin NST tiedotti Samuli Hulkkosen ja Aleksi Ikosen paluusta Ruotsin Karlstadista. Viime kauden pelaajista ovat jatkosta sopineet esimerkiksi Petteri Puustinen, Janne Ruippo, Konsta Koskimies, Juho Simolin ja maalivahdit Jarkko Monthan ja Ville Nilosaari. Torjujaosaston täydentää B-pojista mukaan nostettava Oiva Lappalainen.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli