Maajoukkuepuolustaja Laura Manninen jatkaa Ruotsin Pixbossa

Julkaistu 17.5.2017 15:27

Salibandymaajoukkueen puolustaja Laura Manninen on jatkanut sopimustaan Ruotsin pääsarjan Pixbo Wallenstamin kanssa kahdella vuodella. Manninen, 23, on pelannut Pixbossa jo kolme menestyksekästä kautta.

- Olen mielestäni kehittynyt täällä paljon, Laura Manninen kertoo Pixbon sivuilla.
- Ensimmäisen kauden jälkeen olin vähällä palata kotimaahan, mutta onneksi päätin jäädä. En ole niitä tyyppejä, jotka antavat vaikeuksien edessä periksi. Halusin näyttää, että pärjään Svenska Superliganissa, ja varsinkin viime kauden aikana pystyin jo näyttämään parhaita puoliani: nopeutta ja kovuutta kulmissa.

Myös Pixo Wallenstamin päävalmentaja Per Tjusberg myhäilee tyytyväisenä avainpelaajansa jatkosta.
- Meillä on minun mielestäni sarjan paras puolustus, ja Laura on tärkeä osa sitä. Hänen nopeutensa, intensiteettinsä ja suomalainen sisunsa tekevät hänestä pelaajan, jonka jokainen vihaa saada vastaansa mutta rakastaa saada omaan joukkueeseensa.

Laura Manninen teki viime kauden runkosarjassa 26 ottelussa kolme maalia ja syötti viisi. Pixbo Wallenstam selviytyi sarjassa aina välieriin saakka mutta taipui niissä IKSUlle voitoin 1-3.

Manninen on pelannut Suomen naisten maajoukkueessa 43 ja U19-maajoukkueessa 23 ottelua kruununaan nuorten maailmanmestaruus 2012.

Lue lisää Pixbo Wallenstamin sivuilta

Kuva: Pixbo Wallenstam