Kolme neljästä selvillä - Welhot ja SB Vaasa ratkovat viimeisen välieräpaikan

Divarin neljästä välieräjoukkueesta on nyt selvillä kolme. Kolmannen paikan nappasi voitoin 2-1 Nurmon Jymy joka kaatoi kotonaan Limingan Niittomiehet 7-6 Jose Kivipellon jatkoaikamaalilla.

LNM nousi kolmannessa erässä tappioasemasta johtoon muttei kyennyt pitämään etumatkaansa loppusummeriin saakka. Kolme ja puoli minuuttia ennen loppua Hannu Palomäki tasoitti pelin Jose Kivipellon syötöstä, ja jatkoajan toisella minuutilla sama kaksikko ratkaisi ottelusarjan.

Aikaisemmin ovat välieräpaikkansa varmistaneet voitoin 2-0 Josban pudottanut Erä Akatemia ja Loviisan Torin kauden päättänyt Karhut.

Neljäs välieräjoukkue ratkeaa tänä iltana Kuopio-hallissa, jossa SB Welhot ja SB Vaasa iskevät yhteen tilanteesta 1-1.

Kohokohdat NJ:n ja LNM:n ratkaisuottelusta: