Kauden parhaat, osa 2: tässä valinnat !

Salibandyliiton hallitus vahvisti viime viikon kokouksessaan loput kauden 2015-16 parhaiden valinnat.

Valinnat ovat seuraavat:

Rasmus Kainulainen 

Rasmus Kainulainen oli vastuullisessa roolissa Lammin Salibandyn miesten Divarijoukkueessa, joka voitti Divarin mestaruuden ja kruunasi kauden nousulla Salibandyliigaan kaudelle 2016-17. Kainulainen oli näkyvässä osassa alle 19-vuotiaiden poikien maajoukkueessa ja onnistui miesten maajoukkuedebyytissään Tallinnassa pelatussa MM-karsintaturnauksessa.

Veera Kauppi

Veera Kaupin vakuuttavat suoritukset Kooveen Naisten Salibandyliigajoukkueessa, kuten myös naisten MM2015-kotikisoissa. Johtava pelaaja myös U19-tyttöjen maajoukkueessa.

Classic

SC Classic oli paras seuravertailussa, jossa saavutukset pisteytettiin Miesten ja Naisten Salibandyliigassa, Suomen Cupissa sekä juniori-ikäluokissa A-C (pojat ja tytöt).

TPS:n 20-vuotisjuhlaottelu

TPS Salibandy teki 20-vuotisjuhlaottelustaan spektaakkelin. Turun HK Areenalla 20.11.2015 pelattua ottelua TPS – SPV oli katsomassa uusi Salibandyliigan runkosarjan ennätysyleisö, 5280 katsojaa. TPS Salibandy onnistui sekä tapahtumajärjestelyissä että ennakkomarkkinoinnissa loistavasti saaden Turun seudun urheiluväen liikkeelle yli laji- ja seurarajojen.

Palkitsemiset tapahtuvat sunnuntaina 11. syyskuuta Suomi-Ruotsi-maaottelujen yhteydessä Vantaan Energia Areenalla.

Muiden kauden parhaiden kategorioiden osalta palkitsemiset suoritettiin 16.4. Superfinaali-tapahtuman yhteydessä Helsingin Hartwall Arenalla.

Aiemmat kauden parhaat -valinnat näet täältä.

Kuvat: Salibandyliitto ja Anssi Koskinen.

Jaa artikkeli