Karhut vai Jymy Welhojen finaalivastustajaksi?

SB Welhot varmisti eilen ensimmäisenä joukkueena paikan Divarin finaaleissa. Kuopiolaisten vastustaja varmistuu tänään Porissa, kun välieräpari Karhut – Nurmon Jymy lähtee ratkaisevaan välieräänsä tilanteesta 1-1. Divarin paras viidestä -periaatteella pelattavan finaalisarjan voittaja nousee Salibandyliigaan, ja kakkonenkin pääsee yrittämään karsinnan kautta.

Welhot pohjusti Tapanilan Mosahallissa Helsingissä finaalipaikkansa 18 minuutissa, kun Mikko Niivan kaksi maalia ja Aku Tairan osuma veivät taikurit 3-0-johtoon. Tasoihin ei vastustaja Erä Akatemia enää ehtinyt vaikka aina uudelleen maalin päähän pinnistikin.

Karhujen ja Nurmon Jymyn ratkaiseva kohtaaminen alkaa Porin Urheilutalolla tänään klo 18.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää