Jussi Piha laukoi Classicin TEHO Sport Suomen Cupin finaaliin!

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin finalistit ovat Classic ja EräViikingit. Classic nappasi toisen loppuottelupaikan kaatamalla tänään kotonaan SPV:n 5-4 Jussi Pihan jatkoaikamaalilla. TEHO Sport Suomen Cupin finaalitapahtuma mitellään Tampereella 21. tammikuuta.

SPV karkasi toisessa erässä jo kahden maalin johtoon, mutta ennen toista taukoa Jussi Piha ja kauttaan loukkaantumisen jäljiltä aloittava Lassi Vänttinen nostivat isännät taas tasoihin. Edes SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvon johto-osuma yhdeksän minuuttia ennen ottelun loppua ei riittänyt kun Mikko Leikkanen kiskaisi Classicin rinnalle ajassa 56.34. Jatkoaikaa tarvitsi pelata vain kolme minuuttia ja 12 sekuntia ennen kuin Jussi Piha ratkaisi. Pallon kanssa päädystä maalille noussut Piha ei onnistunut ensimmäisessä laukauksessaan, mutta kakkospallo upposi ohi SPV-vahti Julius Kivimäen.