Jumbo yllätti murskavoitolla - häntäpää tiivistymässä trilleriksi

Salibandyliigan jumbo M-Team tiivisti tänään sarjan häntäpäätä yllättämällä kotonaan LASB:n murskalukemin 11-5. Helsinkiläiset supistivat näin kahteen pisteeseen eron Rauman SalBaan, joka nöyrtyi kotonaan SPV:lle 1-6.

M-Team ja LASB olivat vielä kahden erän jälkeen tasalukemissa 4-4, mutta päätösjakson suoran putoajan paikalla killuva ”Tiimi” vei hämmästyttävin numeroin 7-1. Erikoistilanteet olivat toki arvossaan, kun isäntien kolmannen erän maaleista kaksi syntyi lopussa tyhjiin, yksi ylivoimalla ja yksi rangaistuslaukauksesta.

M-Teamin tehomiehinä häärivät Pasilan Urheiluhallissa Mikko Pasanen (3+1), Riku Holopainen (2+2) ja Lasse Lundström (3+0).

Raumalla SalBan Petteri Salonen kavensi vielä toisessa erässä lukemiksi 1-2, mutta kolmannessa SPV meni menojaan, kun Ville Kuusela iski ylivoimalla seinäjokisille kolmannen ja perään Jyrki Holopainen alivoimalla neljännen maalin. SalBan Joni Peltolalle ottelun loppuminuuteilla kirjatut 37 jäähyminuuttia eivät suorastaan helpottaneet SalBan kiriä.

Classic johtaa nyt liigaa viiden pisteen erolla kaksi ottelua vähemmän pelanneeseen EräViikinkeihin, josta SPV vaanii kolmen pisteen päässä.

Salibandyliiga jatkuu tiistaina Turussa ottelulla TPS – Koovee.

Arkistokuva: Juhani Järvenpää