Järjestys ennallaan Salibandyliigassa - mestari löi kevään haastajansa 9-3

Hallitseva mestari Classic nousi Salibandyliigassa kakkoseksi kaadettuaan keskiviikon ainoassa ottelussa vieraissa Oilersin 9-3. Kärkijoukkue EräViikingit sekä Classic ovat kumpikin hävinneet kahdeksasta ottelustaan vain yhden.

Tämän illan finaaliuusinta Tapiolan Urheiluhallissa oli kaksijakoinen, kun Oilers livahti toisen erän alussa 3-1-johtoon mutta ottelun toinen puolisko meni vieraille 8-0. Sami Johansson, Joonas Pylsy ja Eemeli Salin käänsivät ottelun Classicin eduksi toisen erän puolivälissä onnistuttuaan maalinteossa alle neljän minuutin sisällä. Päätösjaksolla tamperelaiset ilottelivat vielä viisi osumaa lisää.

Classicin tehomiehiä tänään olivat hattutempun laukonut Joonas Pylsy (kuvassa) ja saldon 2+1 merkkauttanut Eemeli Salin.

Salibandyliiga jatkuu torstaina otteluilla Steelers – EräViikingit ja Nokian KrP – TPS.