Jami Herrala liittyy Classic Familyn valmennustiimiin

Julkaistu 12.5.2017 14:29

Kolmena edelliskautena OLS:n miesten päävalmentajana Salibandyliigassa toiminut Jami Herrala liittyy Classicin valmennusryhmään. Aiemmilla kausilla Jami on valmentanut Oululaisia junioreita varsin menestyksekkäästi muun muassa A-juniorit Suomen mestaruuteen sekä B-juniorit SM-pronssille.

Jami Herralan vastuulle Classicissa kuuluu liikunnallisen iltapäiväkerho Liikkiksen organisointi, markkinointi sekä käytännön ohjaaminen. Tämän lisäksi hän vahvistaa Katriina Saarisen valmennusryhmää naisten liigajoukkueessa sekä Akatemiassa Miikka Palvalinin vetämää B-junioreiden valmennusryhmää.

Classicin valmennuspäällikkö Mikko Hernetkoski on iloinen Herralan sopimuksesta.
– Hienoa nähdä että toimintamme on vetovoimaista ja kauempaakin tuleville pystymme mahdollistamaan ympäristön päästä toteuttamaan itseään.
Myös toiminnanjohtaja Pasi Peltola puhkuu intoa.
- Olemme hyvin iloisia Naisten liigan ja Akatemian ja B-junioreiden saadessa Jamin vahvan ammattiosaamisen tuekseen, ja uskomme hänen tuovan uutta myös vahvaan yksilövalmennuskulttuuriimme.

Jami Herralan osaaminen ja persoona vahvistavat koko seuran valmentajakuntaa, missä yhteisöllinen oppiminen ja halu kehittyä yhdistää tekijöitään.
- Todella huikiat fiilikset päästä muuttamaan täältä kaukaa pohjoisesta kirkkaisiin valoihin etelään ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan, kommentoi Herrala.
– Syy miksi halusin Classiciin, oli haluni kehittyä valmentajana ja päästä toimimaan menestyvässä organisaatiossa. Uskon tuovani vähän uutta näkökulmaa ja tietynlaista vaatimustasoa, jolla saahaan porukka tekemään hommia yhteiseen tavoitteeseen.

Herrala muuttaa Tampereelle elokuun alussa.

Classicin tiedotteesta