Indiansin ja Steelersin voitot sähköistivät taistelua pudotuspelipaikoista

Taistelu Salibandyligan pudotuspelipaikoista kiristyi tänään entisestään, kun kahdeksantena oleva Westend Indians ja viivan alla vaaniva Steelers nappasivat tärkeät voitot.

Westend Indians sai vieraakseen Espoon Otahalliin juuri yläpuolellaan olevan Nokian KrP:n ja otti tärkeät pisteet lukemin 6-3. Vieraat karkasivat alussa kahden maalin johtoon, mutta kolmanteen erään lähdettiin jo tasalukemista 3-3. Indians ratkaisi pelin viimeisellä kymmenminuuttisella, kun Heikki Iiskola iski 4-3, Teemu Venäläinen 5-3 ja Lauri Westerholm vielä tyhjiin 6-3. Venäläinen (kuvassa) oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään ottelun tehokkain.

Steelersin viiden ottelun voittoputki katkesi viime kierroksella murskatappioon Classicille, mutta tänään Teräsmiehet yllättivät kotonaan Hämeenlinnassa kuudentena olevan Oilersin 6-5. Vieraat karkasivat toisessa erässä kahden maalin johtoon, mutta toisella tauolla oltiin taas tasoissa. Päätösjaksolla Teemu Metsälä ylivoimalla ja Iiro Nurminen alivoimalla laukoivat Steelersin 6-4-johtoon ennen Rasmus Markelinin kavennusta.

Lauantaina salibandyn TEHO Sport Suomen Cup huipentuu Tampere Areenalla seuraavin aikatauluin:

9:00 naisten pikkufinaali: Ä-lasti – SB Vantaa
12:00 naisten finaali: SSRA – TPS
15:15 miesten finaali: Classic – EräViikingit
18:00 miesten pikkufinaali: SB Naantali – Nibacos
20:30 miesten haastajafinaali: TahVe – SBS Botnia