Indians haastaa hallitsevan mestarin keskiviikkona

Westend Indians lähtee keskiviikkona tasoittamaan puolivälieräsarjaa Classicia vastaan.

Otteluvoitot kolmen puolivälierän jälkeen ovat Classicille 2-1. Välieriin vaaditaan neljä voittoa.

Indiansin nuori joukkue ei ole lähtenyt nöyristelemään, vaikka vastustajaksi Salibandyliigan pudotuspelien puolivälieriin valikoitui hallitseva Suomen mestari, tähtipelaajia ja maajoukkuejyriä vilisevä Tampereen Classic.

Sen sijaan kevään raikkain joukkue on esittänyt huikeita otteita puolivälieräsarjan ensimmäisissä otteluissa. ”Heimolle” ei annettu sarjaennakoissa minkäänlaisia saumoja runkosarjan voittaneita tamperelaisia vastaan. Kaikkien yllätykseksi Heimosoturit kävivät kuitenkin ryöstämässä sarjan ensimmäisen päänahan vieraskentältä lukemin 8-9. Tämän jälkeen Classic on onnistunut vääntämään kaksi ottelua nimiinsä (7-6 ja 9-4), mutta mitään se ei ole saanut ilmaiseksi sitkeältä ja sinnikkäältä espoolaisjoukkueelta.

Heimon ja koko pudotuspelien valopilkku on ollut pistepörssin kolmonen, vasta 18-vuotias lupaus Heikki Iiskola. Hän on iskenyt kolmessa pelissä kaksi maalia ja viisi maalisyöttöä. Myös joukkueen kapteeni ja runkosarjan tehokkain heimolainen, Valtteri Kainulainen, on ollut tehokkaassa iskussa tehoin 4+1.

Kevään tosipelit ovat sytyttäneet Heimon ilmiliekkeihin. Sarjan avauspelit ovat osoittaneet, että joukkue on kykenevä horjuttamaan Tampereen Goljatia ja kuohuttamaan koko salibandyä seuraavaa Suomea.

Otteluparin neljäs kohtaaminen pelataan Heimon Tiipiillä, Otahallilla, keskiviikkona 22. maaliskuuta kello 18:30. Heimo on valmis tasoittamaan otteluvoitot ja luvassa on mahtavaa playoff-taistelua kotiyleisön edessä.  
 
Liput ennakkoon täältä.

West Indiansin tiedotteesta.
Kuva: Joni Winsten.

Jaa artikkeli