Happeelle ensimmäinen kiinnitys, Helsinki sai uuden liigajoukkueen

Hallitseva mestari Jyväskylän Happee nappasi ensimmäisen kiinnityksen tämän kevään salibandykultaan. Happee löi finaalien avauksessa kotonaan Seinäjoen Peliveljet 4-2.

Petri Kauko ja Panu Kotilainen laukoivat ensi erässä Happeelle 2-0-johdon, jonka Jami Manninen toisessa ohjasi kolmen eroksi. Ville Kuusela kavensi kolmannessa erässä, mutta Veli-Matti Hynynen kuittasi pian Happeen neljännellä osumalla. SPV:n toinen maali syntyi vasta viimeisellä minuutilla kuudella viittä vastaan.

Toinen loppuottelu pelataan ensi lauantaina Seinäjoella.

Salibandyliigan pronssimitalit nappasi SalibandySeura Viikingit kaatamalla iltapäivän pronssiottelussa Tapanilan erän 5-4. Niclas Meyerin osuma ja Miko Kailialan kaksi maalia muuttivat kolmannen erän alussa tasatilanteen SSV:n 5-2-johdoksi, jota Erä ei aivan ehtinyt kuroa kiinni.

Mitali oli SSV:lle jo kahdestoista perättäinen.

Helsinkiläinen M-Team varmisti nousunsa ensi kauden Salibandyliigaan kun se nappasi Divarin loppuotteluissa toisen voittonsa kuopiolaisesta SB Welhoista. M-Teamin voittolukemat Kuopiossa olivat 7-4.

Tilaa M-Teamille tekee otteluparin Josba – TPS häviäjä, jonka voittaja pelaa vielä SB Welhoja vastaan liigapaikasta.

Naisten välierissä Classic ja SB-Pro etenivät tänään jo voiton päähän loppuotteluista nappaamalla vieraskentillä vastustajistaan toiset voittonsa. Classic löi Lappeenrannassa NST:n 7-3 ja SB-Pro Jyväskylässä Happeen 5-2.

Arkistokuva: Jari Turunen